Bestilling:
1. Find den ønskede vare.
2. Vælg farve og størrelse
3. Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "Køb denne vare". Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.
4. Herefter vælger du "gå til kassen" i højre hjørne.
5. Gennemse din bestilling og tryk "Næste"
6. Udfyld formularen og tryk "Godkend".
7. Udfyld betalings siden vælger du betalingsform og tryk "gennemfør" (Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført)
8. Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. .
9. Din ordre er modtaget og bliver afsendt næste hverdag.

Betaling:
Alle priser vises incl. moms.
Minhemmelighed.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, Mastercard, JBC og VISA Electron.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Minhemmelighed.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Køb på afbetaling via ViaBill:
Se ViaBill's betingelser her: http://www.viabill.com/terms

Refusion:
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker til det kort der er anvendt til bestilling.

Fortrydelsesret:
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den, vedlagt standardfortrydelsesblanketten. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde (det anbefales ikke, at bruge DAO, da de leverer om natten og butikken først åbner kl. 10), hvis Minhemmelighed på nogen måde kommer til at stå for udgiften til returnering, vil dette blive fratrukket beløbet ved refundering af ordre.

Forbrugerklagenævnet:
http://www.forbrug.dk/
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon 4171 5000

Standardfortrydelses tekst:
(Nedenstående informationer vedlægges returvaren hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer
  (Indsæt vare nummer/navn samt ordre nummer)
- Bestilt den /modtaget den
- Forbrugerens navn
- Forbrugerens adresse
- Dato

Klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Minhemmelighed.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@minhemmelighed.dk