Velkommen til Minhemmelighed.dk
Minhemmelighed.dk blev til i 2008, efter jeg i årevis havde leget med tanken om at åbne en webshop til voksne kvinder.
Jeg handler selv meget på nettet, og sætter stor pris på at kunne sidde I fred, og klikke mig frem til præcis den vare jeg ønsker mig, uden at blive forstyrret.
At varen leveres hurtig er et must, derfor sender jeg mine bestillinger hver dag.
 
Mit ønske er at sælge varer der ikke skuffer.
Jeg har oplevet, at produkter jeg har købt online, har været af en dårligere kvalitet end billede og tekst antydede. Derfor gør jeg meget ud af kun sælge varer, jeg kan stå inde for.
F.eks. Shapewear fås i meget varierende kvaliteter og ofte får du hvad du betaler for.
Du kan ikke på et billede afgøre om effekten er god eller dårlig (og holder i længden), det opdager du først når varen ankommer og er taget i brug.
Jeg forsøger konstant at holde mit vare sortiment opdateret, og finder inspiration på mode messer 2-3 gange årligt.
Skulle du have ideer til en vare jeg kunne tilbyde på Minhemmelighed.dk, skal du bare sende mig en mail, så undersøger jeg om muligheden er til stede.
 
Som årerne er gået, har Minhemmelighed.dk fået vokseværk og er gået fra at være mit projekt, til at være et familie projekt. Alle hjælper til, både min mand og mine 3 børn er I gang når jeg har travlt.
Sommeren 2016 opsagde jeg mit fultids lønmodtager job og den 1. oktober 2016 har jeg åbnet en fysisk butik på Amagerbrogade 133, 2300 København S, der har jeg den samme slags vare, men andre styles og farver, som på webshoppen.
 
Har du spørgsmål til butikken eller til en vare, er du meget velkommen til at kontakte mig på info@minhemmelighed.dk
Mange hilsner Jane Wennerstrøm